Huolto vapaa ulkoverhous

Miksi Vinyyliverhous?

Vinyyliverhouksella saat kauniin ulkoverhouksen, joka kestää ja lisäksi se on helppo ja nopea asentaa. Asennuksen voit tehdä itse tai me hoidamme sen puolestasi. Vinyyliverhous soveltuu hyvin sekä uudisrakentamiseen, että korjausrakentamiseen. Voit halutessasi yhdistellä pysty- ja vaakapanelointia luodaksesi ilmeikkään ulkonäön. Jos korjausrakentamisessa vanha verhous puretaan, kannattaa verhouksen asennuksen yhteydessä laittaa lisälämmöneristys.

Silloin kun lisälämmöneristykselle ei ole tarvetta, voidaan vinyyliverhous usein asentaa vanhan ulkoverhouksen päälle. Tällöin säästytään paljon aikaa vieviltä purkutöiltä. Vinyyliverhouksella teet helposti myös katokset ja räystäänaluset

Vinyyliverhous on kaunis ja lisää kotisi arvoa

Vinyyliverhous vastaa ulkonäöltään kaunista suomalaista puuverhousta. Sen elävä pinta antaa rakennuksille luonnollisen ulkonäön, joka pysyy vuosikymmenet saman näköisenä. Kaunis ulkonäkö onkin julkisivun tärkeimpiä ominaisuuksia.

Rakennuksen julkisivun siisteys on merkittävä seikka, joka vaikuttaa mm. kiinteistön yleisilmeeseen ja arvostukseen.

Vinyyliverhous on kestävä

Vinyyliverhousta on valmistettu Kanadassa jo yli 60 vuoden ajan ja se on kestävä rakennusmateriaali. Siitä tehdyt tutkimukset ja yli 60 vuoden käyttökokemukset vastaavissa ja jopa vaativammissa sääolosuhteissa kuin Suomessa (esim. Kanadassa), osoittavat että sen kestävyys sääoloja (auringonvalo, sadevesi, pakkanen) vastaan on merkittävästi parempi kuin maalatulla ulkoverhouksella yleisesti on.

Vinyyliverhous säilyttää joustavuutensa kovallakin pakkasella. Tuotteen kestävyydestä kertoo paljon se, että tuotteen valmistaja myöntää sille jopa elinikäisen takuun. Lainsäädännön vuoksi olemme rajanneet takuun Suomessa 50 vuoteen.

Materiaalin lujuutta kuvaa se, että normaali asennuksella se kestää 35 m/s tuulen nopeuden, joka vastaa hirmumyrskyn lukemia. Pohjois-Amerikassa tuollaiset tuulet ovat hyvinkin yleisiä. Lisäohjeiden mukaisesti asentamalla, saadaan kestävyys vieläkin suuremmaksi.

 

(vinyyliverhous.fi)